GIGA-GOODS-EROTIEK respecteert uw privacy

Privacyverklaring GIGA-GOODS-EROTIEK

25 mei 2018

Jouw privacy is voor GIGA-GOODS-EROTIEK van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij GIGA-GOODS-EROTIEK.nl allemaal doen met de informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met GIGA-GOODS-EROTIEK.
Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig om je bestelling zo goed mogelijk te kunnen verwerken. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).
Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde externe bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen: onze betalingsprovider om jouw transactie te kunnen voltooien (bijvoorbeeld via creditcard) en verschillende postbedrijven om jouw je bestelling te bezorgen.
Je account

Wanneer je je als klant bij ons wilt laten registreren, moet je informatie over jezelf opgeven in de vorm van je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Wij bewaren je gegevens zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt via je account alle informatie aanpassen wanneer je dat wilt. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.
Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres en naw-gegevens. Deze hebben wij nodig om jouw (aan)vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.
Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.
Verstrekken aan derden

Wij versturen onze nieuwsbrief met een externe mail service provider. Deze provider heeft toegang tot beperkte accountinformatie, gerelateerd aan opt-in toestemming (bijvoorbeeld: e-mailadres).
Advertenties

Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of je deze leuk vindt.
Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookiebeleid

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.
Cookies

Onze website maakt gebruik van zogenaamde tracking cookies. Cookies zijn kleine bestanden die op je computer opgeslagen worden en informatie bevatten over website instellingen. Deze cookies zijn niet schadelijk voor je computer en bevatten geen privacy gevoelige informatie zoals namen of adressen. Cookies kunnen op elk moment van je computer verwijderd worden of in je browser worden uitgeschakeld. Om cookies te verwijderen verwijzen wij je door naar de 'help' of 'ondersteuning' pagina van je webbrowser. Let wel dat bepaalde functionaliteiten van de site beperkt worden indien je ervoor kiest om cookies te blokkeren in je browser instellingen.

GIGA-GOODS-EROTIEK maakt gebruik van de volgende cookies:
Analytic tracking cookie


Om te zorgen dat de GIGA-GOODS-EROTIEK webshop goed werkt en je fijn kunt winkelen maakt GIGA-GOODS-EROTIEK.nl gebruik van cookies.

Wat zijn cookies?
Cookies verzamelen informatie die nodig is voor het juist functioneren van een website. Cookies van GIGA-GOODS-EROTIEK.nl zijn veilig. Ze kunnen geen persoonlijke informatie verzamelen en zijn veilig voor je pc, laptop, telefoon of tablet. Meer informatie over privacy op GIGA-GOODS-EROTIEK.nl vind je in bovenstaand artikel over onze Privacy Policy.

Welke cookies zijn er?
Cookies zorgen ervoor dat:

    je ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen;
    artikelen in je winkelwagentje bewaard blijven;
    je veilig winkelt op GIGA-GOODS-EROTIEK.nl;
    je reviews kunt lezen en schrijven en video‚Äôs kunt bekijken;
    de website snel is;
    fouten en ongemak op de website worden opgespoord;
    verbeteringen kunnen worden getest;
    persoonlijk advies mogelijk is op basis van eerder gekochte en/of bekeken artikelen;
    je producten kunt delen via social media zoals Facebook en Google.
    adverteerders en door adverteerders ingeschakelde partijen kunnen meten hoe vaak een advertentie wordt getoond of op een advertentie wordt geklikt. Daarnaast kunnen ze meten of op een later tijdstip via de website van de adverteerder bestellingen worden geplaatst.

Hoe lang blijven cookies staan?
De meeste cookies van GIGA-GOODS-EROTIEK.nl verdwijnen als je de browser sluit. Sommige cookies blijven enkele dagen tot enkele jaren staan. Je kunt ze zelf op elk moment via je browser verwijderen.

Kan ik cookies verwijderen of uitschakelen?
Cookies kun je altijd zelf via je browser-instellingen verwijderen of uitschakelen. Uitleg over het aanpassen van de cookie-instellingen vind je onder Help in de meeste browsers. Let op: de meeste websites werken niet optimaal als je cookies uitschakelt.


Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten..
Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.
Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden te allen tijde het recht onze privacyverklaring te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Als de nieuwe privacyverklaring gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot jou verwerken, dan brengen wij je daarvan per e-mail op de hoogte.
Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

    uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
    inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
    het laten corrigeren van fouten
    het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
    intrekken van toestemming
    bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
GIGA-GOODS-EROTIEK
nassaustraat 64
9076 CG sint annaparochie
contact@GIGA-GOODS.com
0629525864